Vis relatert innhold

NSB bytter seter på de nye regiontogene

Kundene skal ha en god reiseopplevelse når de reiser med NSBs tog. Mange av kundene har reagert på at tre-seterne i de nye regiontogene som NSB satte på skinnene 2. mai i år er for trange. Nå har NSB besluttet å endre disse setene.

Kundene skal ha en god reiseopplevelse når de reiser med NSBs tog. Mange av kundene har reagert på at tre-seterne i de nye Flirt-regiontogene som NSB satte på skinnene 2.mai i år er for trange. Nå har NSB besluttet å endre disse setene.

- Mange har kontaktet oss for å fortelle at de opplever de trangeste setene på de nye togene som ubehagelige å sitte i. Vi lytter til våre kunder og tar deres tilbakemeldinger på alvor. Derfor har vi nå besluttet å erstatte de trangeste setene, sier konserndirektør og leder for NSB Persontog, Tom Ingulstad.

Lytter til kundene

Togene trafikkerer strekningen Lillehammer - Skien og kunder på denne strekningen kan derfor se frem til en forbedret sittekomfort. Til sammen er det 24 tog NSB nå har besluttet å skifte seter i.

Allerede da det første toget ble satt inn i trafikk mai 2012, mottok NSB reaksjoner på at setene i de nye regiontogene var for trange.

- NSB har mottatt mange klager på sittekomforten. Disse kommer fra passasjerer som reiser ofte og langt med våre tog og når kundene ønsker å fortelle meg og min ledelse noe, så lytter vi, sier Ingulstad.

Utreder nye løsninger

Han er tydelig på at den nye løsningen ennå ikke er ferdig utarbeidet.

- Løsningen vil bli endret, men hvordan den nye løsningen vil se ut har vi foreløpig ikke besluttet. En prosjektgruppe utreder ulike alternativer, og vil søke kontakt med brukere og interessenter før endelig beslutning om løsning. Vi jobber hardt for å ta en rask beslutning, men kan foreløpig ikke anslå når de nye setene er på plass, sier persontogsjefen.

Publisert: 14.11.2012, 20.40