Vis relatert innhold

Arne Veggeland går av som leder for Nettbuss

Arne Veggeland, administrerende direktør i Nettbuss, har valgt å gå av som toppleder med virkning fra 1. august i år.

I sine 16 år som leder i Nettbuss har han samlet og utviklet selskapet til å levere solide, finansielle resultater, høy kundetilfredshet og stolte medarbeidere.

– Jeg har vært heldig å få lede Nettbuss gjennom en krevende og spennende tid. Sammen med dyktige og engasjerte kollegaer leverer vi i dag gode økonomiske resultater og vi har fornøyde kunder og oppdragsgivere. Nå er det tid for et lederskifte i Nettbuss og nye utfordringer for meg, og jeg gleder meg til å jobbe med spennende prosjekter på tvers i det nye NSB-konsernet, sier Veggeland.

Konsernsjef Geir Isaksen i NSB beklager at Arne Veggeland nå velger å tre til side, men har forståelse for hans prioriteringer og er glad han fremdeles ønsker å bidra i den strategiske utviklingen av NSB-konsernet:

– Arne har jobbet med både tog og buss i NSB-konsernet, og i perioden som leder av Nettbuss har han gjort en formidabel jobb. Han har vist at det er mulig å vinne tøffe anbudskonkurranser gjennom målrettet omstillingsarbeid, og har bygget en sterk intern kultur som setter kunden først, sier Isaksen.

Ole Engebret Haugen er av styret i Nettbuss konstituert som ny administrerende direktør med virkning fra 1.august 2017. En rekrutteringsprosess starter etter sommeren.

Veggeland vil fremover arbeide med prosjekter og strategisk utvikling av konsernets virksomheter. Han tiltrer en stilling som prosjektdirektør og vil i denne rollen rapportere til konserndirektør strategi og selskapsfunksjoner, Synne Homble.

 

 

Publisert: 02.06.2017, 12.00