Vis relatert innhold

Teknolog

Karriere_Teknolog_01

Skal vi løse utfordringene den kraftige veksten i Norge bringer, må flere velge å reise kollektivt, og mer gods må fraktes på jernbanen. Det klarer vi ikke uten riktig bruk av teknologi.

NSB-konsernet bruker milliarder av kroner hvert eneste år på å kjøpe, vedlikeholde og utvikle tog. Dagens tog er spekket med teknologi. Vi har behov for mennesker med solid teknisk kompetanse for å kjøpe og anskaffe tog og vedlikeholde disse. Også moderne busser er fylt med teknologiske løsninger som skal gi sikker og miljøvennlig drift. 

Har du bakgrunn som ingeniør, innen IT eller forretningsutvikling, finner du mange spennende oppgaver i NSB-konsernets kompetente og profesjonelle teknologimiljøer.

Vi trenger medarbeidere med bred kompetanse innen alt fra vedlikeholdsmetodikk og flytanalyse i verksteder til kybernetikk og mekanisk kompetanse både på togsystemer og enkeltkomponenter som hjul og boggi. Vi har utallige interessante oppgaver i spennet mellom teori og praksis. Hos oss får du ta i bruk ny kunnskap og teknologi.

Vi skal også gjøre det enkelt for de som skal reise. De skal kunne kjøpe billett til buss eller tog med noen tastetrykk på pc, nettbrett eller mobil. Løsningene vi leverer er blant de fremste i bransjen. Vi trenger dyktige teknologer til å utvikle de beste løsningene.

Med vel 13 000 ansatte, en stor tog- og busspark, må det nødvendigvis solide systemer bak for å holde driften i gang. NSB-konsernet har en stor datapark, og bruker en rekke IT-systemer.

I NSB-konsernet får du gode muligheter til faglig utvikling i et stort nordisk transportkonsern. Samtidig er du med på å løse en av samfunnets store utfordringer – å sikre miljøvennlig transport av mennesker og gods.

Published: 05.06.2015, 13:33