Vis relatert innhold

Møt våre medarbeidere

NSB-konsernets medarbeidere kjennetegnes av at de er engasjerte og faglig sterke. De yter god service i et trivelig, men ofte hektisk arbeidsmiljø.

Salgs- og servicevert  
Vi skal begeistre kundene med god service  og bistå med å finne riktig reise til riktig tidspunkt - enten de ønsker å reise med tog eller buss. Som salgs- og servicevert har du en genuin serviceinnstilling, og er alltid opptatt av å finne den beste løsningen for kunden. Vi legger stor vekt på at du har den kompetansen og de egenskapene du trenger for å kunne yte god service. 
Møt Saima Fatima
Saima Fatima
Bussjåfør  
Bussjåfører er kvinner og menn med godt humør. Nettbuss skal være det ledende og mest nyskapende busselskapet i Norden.  Hos oss møter du mennesker som vet at det er kundene vi lever av, og som motiveres av og trives med kundekontakt.  Møtet med Nettbuss skal være positivt både før, under og etter reisen. Våre kunder skal oppleve dyktige, hjelpsomme og imøtekommende bussjåfører. En jobb hos oss er trygg, meningsfull og ansvarsfull. 
Møt Thomas Amundsen
Thomas Amundsen
Fagarbeider  
Som fagarbeider er du faglig dyktig, enten du er elektriker, glassfagarbeider eller mekaniker. Mantena sørger for at togene går på skinner - når de skal. Fagarbeiderne sørger for både forebyggende vedlikehold og reparasjoner på norske tog. Kompetansen er den ypperste og mulighetene er mange for deg som vil satse. 
Møt Frode Aspenes
Frode Aspenes
Ingeniør  
Kan du bidra til å løse morgendagens utfordringer? Er du oppdatert på siste nyvinninger? NSB-konsernet leverer morgendagens transportløsninger enten det er på skinner eller i buss. Vi trenger deg som ser de gode løsningene - og på den måten bidrar til at vi når vårt mål om å bli Nordens mest nyskapende transportselskap. 
Møt Fahad Rehman
Fahad Rehman
Markedsfører  
Er du en som kan avdekke behov, flytte holdninger og kommuniserer godt? NSB-konsernet har store, tunge  merkevarer, med NSB og Nettbuss i spissen. Vi er svært opptatt av vårt samfunnsoppdrag - vi skal gi miljøvennlig og fremtidsrettet transport til våre kunder. Vårt største bidrag både til miljø og samfunn er å få så mange som mulig til å velge å bruke bane og buss. Vil du hjelpe oss? 
Møt Espen Kristiansen
Espen Kristiansen
IKT  
Kanskje du snakker SAP, .Net, Java - eller er utvikler, drifter servere eller bemanner servicedesk for PC-brukere? Uten riktig bruk av IKT når vi ikke våre mål. I et konsern med mer enn 13.500 ansatte  og viktige samfunnsoppgaver er IKT et forretningskritisk element. Hos oss får du mange utfordringer - og en spennende arbeidsdag. 
Møt Kjell-Otto Hermansen
Kjell Otto Hermansen
Konduktør  
Er du en menneskekjenner? Kan du lese folks humør - og skape en god stemning rundt deg? Da passer du kanskje som konduktør. Du skal yte service, samtidig som du selger og kontrollerer billetter. Konduktørene har også svært viktige sikkerhetsoppgaver før toget skal kjøre for plattform - og dersom noe skulle skje i toget. 
Møt Benedikte Rosengren Ringvoll
Benedikte Ringvoll
Lokfører  
Er du ansvarsfull og nøyaktig? Som lokfører utfører du en meget viktig jobb - du får tusenvis av kunder og store mengder gods sikkert frem. Lokomotivførere utdannes ved Norsk Jernbaneskole - og får solid faglig oppfølging også hos oss. I tillegg kan vi lokke med kanskje Norges vakreste arbeidsplass - i et land preget av storslått natur og alle slags værforhold. 
Møt Steinar Nordermoen
Steinar Nordermoen
HR 
Er du flink til å se hva som motiverer og bidrar til at folk yter sitt beste? Vet du å finne de riktige menneskene til rett stilling? Med over 13.500 ansatte er det viktig at vi treffer riktig når vi skal ansette nye mennesker. Samtidig skal vi sørge for at folk får den etterutdanningen de trenger. Og vi skal skape en sterk servicekultur med kunden i fokus. HR er i front i disse prosessene - og vi trenger stadig dyktige mennesker. 
Møt Jeanette Lundestad
Jeanette Lundestad
Eiendom 
Du har solid forretningsforståelse kombinert med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.  Du jobber godt i team og skaper godt samarbeid både i egen bedrift og eksternt. Rom Eiendom AS er et av Norges ledende eiendomsselskap. Vi jobber med eiendomsutvikling og utvikling av gode kollektivknutepunkter. Vi skal skape bedre byrom der mennesker møtes.  
Møt Cecilie Krohn
Cecilie Krohn